Cilindersloten - Veiligheidscilinders - Veiligheidssloten - Veiligheidsbeslag  - Sleutelservice voor veiligheidssleutels  met eigendomscertificaat (Certificaatsleutels)

SECURITY-Tools bvba - Lokeren - België

SECURITY TOOLS BVBA

Industriepark E17/3

Mosten 13

B-9160 Lokeren - België / Belgique

Tel +32 (0)9 395 20 35 - Fax +32 (0)9 395 20 21 -  Email

www.veiligheidscilinders.be

Veiligheidscilinders - Cilindersloten met veiligheidsfuncties en certificaatsleutels tegen inbraak en toegang met valse sleutels

DOM PLURA

DOM Sleutels

DOM Servicepen

Elektronische
cilinders

DOM Protector

Aanverwante
producten

Veiligheidsbeslag

Raambeveiliging

Alle door ons geleverde veiligheidscilinders zijn voorzien van specifieke anti-kopieerbeveiligingen en zijn steeds voor zien van een eigendomscertificaat. Sommige cilinders hebben extra inbraakwerende eigenschappen zoals een extra boorbeveiliging, een extra afbreekbeveiliging of voorzieningen tegen klopsleutel technieken.

 

Veiligheidscilinders worden vaak verkeerdelijk omschreven als cilindersloten of veiligheidssloten.

 

Een veiligheidscilinder beschermt in de eerste plaats tegen het illegaal kopiëren van sleutels door het unieke meegeleverde eigendomscertificaat en tegen het inbreken met ‘lockpicking’-gereedschap of een zogenoemde drillingklopsleutel.  Bijkomende eigenschappen zoals bescherming tegen uitboren van de cilinder (lockdrilling), het uittrekken ven de cilinderrotor of het afbreken van de cilinder (de Bulgaarse inbraakmethode) is natuurlijk meegenomen.

Een cilinder mag maximaal 3mm uitsteken uit het deurblad, ook een veiligheidscilinder ! Indien de cilinder meer dan 3 mm uit steekt, is het voor een inbreker een koud kunstje om hem af te breken en vervolgens van buitenuit het slot te openen.  Daarom is de toevoeging van een gepast veiligheidsbeslag minstens even belangrijk als de keuze en de aanschaf van de veiligheidscilinder op zich. Een veiligheidsrozet of veiligheidsbeslag geeft extra versteviging rond de cilinder tegen afbreken. Een veiligheidsrozet of een veiligheidsbeslag met een kerntrekbeveiliging zorgt bovendien nog voor een extra beveiliging tegen uitboren. We raden het gebruik van veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging steeds aan.

 

We kunnen U enkelvoudige cilinders leveren, maar ook gelijksluitende veiligheidscilinders of we kunnen voor U een complexer sluitplan realiseren.

Sloten

Bijzetsloten

Mech. codesloten

Veiligheidsdeuren

KEY Security Box

Noodsleutelkastje

Brandweerkluis

Smeermiddelen

Kluizen

SECURITY TOOLS BVBA is verdeler van cilindersloten van de het Duitse merken DOM en raambeveiliging van ABUS.
U kan naast de aankoop van veiligheidscilinders ook op ons beroep doen voor de nalevering van certificaatsleutels -sleutels met een eigendomscertificaat.

www.veiligheidscilinders.be

 

Welkom om de website m.veiligheidscilinders.be voor mobiele gebruikers. Indien U wil doorklikken naar de desktop-website, klik hier.

Wilt U rechtstreeks doorklikken naar een fabrikant, klik dan op onderstaande logo's.

Contact

SECURITY TOOLS BVBA
Industriepark E17/3
Mosten 13
B-9160 Lokeren - België / Belgique
Tel +32 (0)9 395 20 35
Fax +32 (0)9 395 20 21
Email

SECURITY Tools - Lokeren

SECURITY TOOLS bvba
Industriepark E17/3 - Mosten 13
B-9160 Lokeren - België
Tel 32 (0)9 395 20 35
Fax 32 (0)9 395 20 21