Cilindersloten - Veiligheidscilinders - Veiligheidssloten - Veiligheidsbeslag  - Sleutelservice voor veiligheidssleutels  met eigendomscertificaat (Certificaatsleutels)

SECURITY-Tools bvba - Lokeren - België

SECURITY TOOLS BVBA

Industriepark E17/3

Mosten 13

B-9160 Lokeren - België / Belgique

Tel +32 (0)9 395 20 35 - BTW BE0560.855.384 -  Email

www.veiligheidscilinders.be

DOM ix DAS veiligheidscilinder | SKG**

Het systeem ixDAS is de eerste stap in de wereld van de beveiligde keersleutel. Het is een veiligheidsconcept dat bestaat uit meerdere niveaus en door combinatie van talrijke technische details, een hogere zekerheid biedt. De speciale hoge diepe uitfrezing in het horizontale basisprofiel zorgt voor een hoge kopieerbeveiliging en een extra veiligheid bij de profielcontrole.

We adviseren onze klanten steeds bij de aankoop van deze DOM IX DAS cilinder de speciale uitvoering MOD (=modulair) te nemen. Voor een geringe meerprijs is de IX DAS MOD niet alleen later aanpasbaar in lengte, bijvoorbeeld als U een nieuwe deur laat plaatsen met een dikker deurblad, maar met deze extra brug wordt de afbreekbeveiliging sterk verhoogd. De cilinder voldoet dan aan SKG**. Hieronder ziet U een foto van deze speciale afbreekbeveiliging. Een absolute aanrader!!!

Uw DOM ix DAS veiligheidscilinders worden geleverd met een eigendomscertificaat (veiligheidskaart). Met dit certificaat kan U bij de rekende DOM dealer een originele sleutel nabestellen.

Uw DOM ix DAS veiligheidscilinders kunnen optioneel worden geleverd met een nood-en-gevarenfunctie.
Deze functie maakt het mogelijk de cilinder aan de buitenzijde te bedienen terwijl aan de binnenzijde een sleutel in het slot zit. Hierdoor kan voorkomen worden dat men zich buitensluit met een sleutel op het slot. Zeker voor alleenstaanden, serviceflats en hotelkamers is dit een aan te raden optie.

Gezien de geringe meerprijs adviseren we onze klanten om steeds deze gevarenfunctie te nemen. Het kan u later veel miserie en kosten besparen als u per ongeluk uw deur toe trekt met nog een sleutel aan de binnenzijde op het slot.

Een DOM ix 6SR veiligheidsslot geeft bescherming tegen het 'lockpicken' (=mechanisch hacken) van uw cilinder.  Een inbreker gebruikt voor 'lockpicking' speciale gereedschappen lockpicks). Deze lockpicks zijn vrij gemakkelijk verkrijgbaar via het internet.

Een DOM ix DAS veiligheidsslot beschermt tegen de zogenoemde "klopsleutel"-techniek. Zo voorkomt U een inbraak zonder inbraaksporen.

Een DOM ix DAS veiligheidsslot beschermt tegen uitboren en kerntrekken.

Alle DOM systemen zijn in het MODulaire systeem leverbaar. Met dit systeem kan U elke cilinderlengte achteraf laten aanpassen aan bijvoorbeeld een nieuwe deur. Met verschillende aanbouwmodules kan de lengte van de cilinder op eenvoudige en flexibele wijze ook ter plaatse door onze techniekers aan praktisch alle deurformaten worden aangepast. Dankzij het golvende chroom-nikkel-staalverbindingselement bereikt het systeem de hoogste waarden op gebied van trek- en breekbeveiliging. Er is een onbeperkte lengteaanpassing in stappen van 5 mm.

Doorsnede DOM DAS veiligheidscilinders

 1. Uitlicht- en oploopvlakken
  Optimale sleutelgeleiding
 2. Complexe codering in de sleutel
  Bemoeilijkt het namaken van een sleutel
 3. Sleutel van nieuwzilver
  Corrosievrij en slijtagearm
 4. Meenemer of sluitneus
 5. 5 kernstiften van messing/gehard staal
 6. Verhoogde boorbeveiliging
 7. Veren
 8. Horizontale en verticale controlestiften

DAS heeft goede kaarten voor meer veiligheid.

Bij het systeem ix DAS hoort een sleutelcertificaat voor individuele sluitingen of voor sluitsystemen. Dat is uw speciale veiligheidsextraatje!
Alleen met deze certificaten kunnen bij het DOM servicecenter sleutels worden nabesteld. Met ix DAS heeft u dus qua veiligheid goede kaarten in handen.

TIP voor alle DOM veiligheidscilinders

DOM ontwierp voor de jaarlijkse smeerbeurt van uw veiligheidscilinders een bijzonder efficiënte
servicepen. Deze olie smeert niet alleen de cilinder, maar verdringt ook roest, vuil, water en vocht. Deze DOM servicepen zorgt voor een ideale bescherming tegen corrosie en zorgt voor een langdurige smering door MicPol® technologie.

U kan bij SECURITY-Tools bvba originele DOM veiligheidssleutels of DOM certificaatsleutels nabestellen.  Voor de nabestelling van sleutels van gecertificeerde veiligheidscilinder met eigendomscertificaat, moet u ons wel een kopietje van dit certificaat overmaken.

 

Dit kan per mail op nalevering@DOM-sleutelservice.be  of per fax op +32 (0)9 395 20 21.

 

Uit veiligheidsoverwegingen worden nabestellingen van sleutels van veiligheidscilinders steeds aangetekend met BPost verzonden.
U kan de sleutels ook afhalen in onze burelen te Lokeren.

SECURITY TOOLS bvba
Mosten 13
B-9160 Lokeren
+32 (0)9 395 20 35
Fax +32 (09) 395 20 21

Info@veiligheidscilinders.be

SECURITY Tools - Lokeren

WEBSHOP | BTW-nr  0560.855.384

 

Copyright 2017 - SECURITY TOOLS bvba - Webdesign www.net-engineering.be  - Menu - Rookmelder

SECURITY TOOLS bvba - Industriepark E17/3 - Mosten 13 - B-9160 Lokeren - België - Tel 32 (0)9 395 20 35

SECURITY TOOLS bvba - Industriepark E17/3 - Mosten 13 - B-9160 Lokeren - BTW-nr  0560.855.384 - Tel 32 (0)9 395 20 35

SECURITY Tools bvba is een duurzame milieubewuste onderneming die zijn ecologische voetafdruk zo laag mogelijk houdt!

SECURITY Tools - Lokeren

www.veiligheidscilinders.be

Contact
SECURITY TOOLS bvba
Mosten 13 - B9160 Lokeren
T +32 (0)9 395 20 35
F +32 (0)9 395 20 21
Email
info@veiligheidscilinders.be

Het volledige gamma DOM veiligheidscilinders met eigendomscertificaat:

DOM DIAMANT

DOM ix SATURN

DOM ix TwinStar

DOM ix Twido

DOM ix 6SR

DOM ix DAS

DOM RS8

DOM SIGMA Plus

SECURITY Tools - Lokeren

SECURITY TOOLS bvba
Industriepark E17/3 - Mosten 13
B-9160 Lokeren - België
Tel 32 (0)9 395 20 35
Fax 32 (0)9 395 20 21