Cilindersloten - Veiligheidscilinders - Veiligheidssloten - Veiligheidsbeslag  - Sleutelservice voor veiligheidssleutels  met eigendomscertificaat (Certificaatsleutels)

SECURITY-Tools bv - Lokeren - België

SECURITY TOOLS BV

Koningin Astridlaan 54A

9230 Wetteren

Belgie

Tel +32 (0)9 366 66 03 - BTW BE0560.855.384 -  Email

www.veiligheidscilinders.be

Veiligheidscilinders | Veiligheidssloten | DOM | ISEO | EVVA

Veiligheidscilinders - Cilindersloten met veiligheidsfuncties en certificaatsleutels tegen inbraak en toegang met valse sleutels

Alle door ons geleverde veiligheidscilinders zijn voorzien van specifieke anti-kopieerbeveiligingen en zijn steeds voor zien van een eigendomscertificaat. Sommige cilinders hebben extra inbraakwerende eigenschappen zoals een extra boorbeveiliging, een extra afbreekbeveiliging of voorzieningen tegen klopsleutel technieken.

 

Veiligheidscilinders worden vaak verkeerdelijk omschreven als cilindersloten of veiligheidssloten.

 

Een veiligheidscilinder beschermt in de eerste plaats tegen het illegaal kopiëren van sleutels door het unieke meegeleverde eigendomscertificaat en tegen het inbreken met ‘lockpicking’-gereedschap of een zogenoemde drillingklopsleutel.  Bijkomende eigenschappen zoals bescherming tegen uitboren van de cilinder (lockdrilling), het uittrekken ven de cilinderrotor of het afbreken van de cilinder (de Bulgaarse inbraakmethode) is natuurlijk meegenomen.

Een cilinder mag maximaal 3mm uitsteken uit het deurblad, ook een veiligheidscilinder ! Indien de cilinder meer dan 3 mm uit steekt, is het voor een inbreker een koud kunstje om hem af te breken en vervolgens van buitenuit het slot te openen.  Daarom is de toevoeging van een gepast veiligheidsbeslag minstens even belangrijk als de keuze en de aanschaf van de veiligheidscilinder op zich. Een veiligheidsrozet of veiligheidsbeslag geeft extra versteviging rond de cilinder tegen afbreken. Een veiligheidsrozet of een veiligheidsbeslag met een kerntrekbeveiliging zorgt bovendien nog voor een extra beveiliging tegen uitboren. We raden het gebruik van veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging steeds aan.

 

We kunnen U enkelvoudige cilinders leveren, maar ook gelijksluitende veiligheidscilinders of we kunnen voor U een complexer sluitplan realiseren.

Nieuws betreffende sleutels MG profiel CDW van Werner Weber en Zonen veiligheidsdeuren.

Op 05-07-2018 is Werner Weber En Zonen te Kontich (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 417048827.
Bron: https://www.faillissementsdossier.be .

 

Deze gekende Antwerpse firma in veiligheidsdeuren plaatste decennia lang de gepantserde deuren van de Italiaanse fabrikant  Rizzi onder de naam WEBERBLOK met daarin een Italiaanse veiligheidscilinder van MG.

Omdat we verschillende vragen krijgen van klanten die geen sleutels meer kunnen bestellen bij het gefailleerde bedrijf, kan u vanaf nu in samenwerking met de invoerder deze sleutels bestellen bij SECURITY-Tools bv.

U hebt wel het eigendomscertificaat nodig;

Opgelet:
De levering duurt 3 tot 4 weken omdat deze sleutels in Italië origineel worden aangemaakt

Wenst u graag een offerte voor deze MG WEBERBLOK sleutels , stuur dan een mailtje naar [email protected]

 

Meer informatie en prijzen.

SECURITY TOOLS bv is verdeler van cilindersloten van de het Duitse merken DOM en raambeveiliging van ABUS.
U kan naast de aankoop van veiligheidscilinders ook op ons beroep doen voor de nalevering van certificaatsleutels -sleutels met een eigendomscertificaat.

www.veiligheidscilinders.be

Het volledige gamma DOM veiligheidscilinders met eigendomscertificaat:

DOM DIAMANT

DOM ix SATURN

DOM ix TwinStar

DOM ix 6SR

DOM ix DAS

DOM RS8

DOM SIGMA Plus

Contact

SECURITY TOOLS BV
Koningin Astridlaan 54A
9230 Wetteren
Belgie
Tel +32 (0)9 395 20 35
BTW BE 0560.855.384
Email

SECURITY Tools - Lokeren

SECURITY TOOLS bv
Koningin Astridlaan 54A - 9230 Wetteren
Belgie
Tel 32 (0)9 366 66 03