SLOTENMAKER ROBSAN BV

BTW-nr  0886.479.931

 BTW BE 0698.958.244

24h/7d bereikbaar

Slotenmaker ROBSANSlotenmaker ROBSAN is al 20 jaar een gevestigde waarde voor het openen van deuren in de provincie Antwerpen.

Bent u dringend op zoek naar een slotenmaker in AARTSELAAR? U kan 24 op 24 uur bellen naar onze slotenmaker met wachtdienst op het noodnummer 0475 85 44 08.
Heeft U zichzelf per ongeluk buiten gesloten? Bent U uw sleutels sleutels kwijt geraakt in Aartselaar of zijn ze gestolen? Hebt U een sleutel op de deur laten zitten aan de binnenkant in Aartselaar?

Contacteer een betrouwbare eerlijke lokale slotenmaker. Doorsnee genomen zijn wij binnen het half uur ter plaatse.

De gedreven zaakvoerders Rob en Sandra van Slotenmakerij ROBSAN bvba hebben meer dan 20 jaar ervaring in algemene slotenmakerij, woningbeveiliging, veiligheidsdeuren en het plaatsen van bijkomende inbraakbeveiliging voor ramen en deuren.

Bent u buitengesloten in Aartselaar? Is uw slot kapot of sleutel afgebroken? Kan uw voordeur niet meer afgesloten worden omwille van een inbraak of een inbraakpoging in Aartselaar?

De wachtdienst van Slotenmakerij ROBSAN bvba gaat U in Antwerpen en de randgemeenten altijd professioneel en correct helpen, met minimale schade en kosten. Dat is onze garantie.

U wordt als klant altijd 100% op de hoogte gebracht van de kosten. Al onze prijsopgaves zijn bindend. Een woord is een woord, tegen de beste prijs.
Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Onze 24H wachtdienst staat altijd voor u klaar, iedere dag van de week, dag en nacht, 24 op 7 in Antwerpen en zijn districten Deurne, Borgerhout, Merksem, Berchem, Wilrijk,  Hoboken, Aartselaar, Hemiksem, Boechout, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Duffel, Boom, Boechout, Borsbeek, Wommelgem, Wijnegem en Antwerpen Kiel.

Slotenmaker van wacht : 0475 85 44 08

Het openen van deuren als u zichzelf heeft buitengesloten of bij sleutelverlies diefstal van sleutels.

Slotenmakerij ROBSAN bvba en zijn team ervaren slotenmakers zijn gespecialiseerd in dringende interventies  voor de opening van allerlei deuren: PVC-voordeuren, aluminium deuren en ramen, houten deuren en ramen en en stalen veiligheidsdeuren, gepantserde deuren..

 

Bel ons voor onmiddellijke hulp bij slotproblemen. Heeft u zichzelf per ongeluk buiten gesloten door een dichtgevallen deur?  Is uw slot of cilinder defect of bent u uw sleutel verloren?
  
Slotenmaker ROBSAN en zijn team staan dag en nacht klaar om u te helpen in geval van nood.

Particulieren kunnen ook altijd terecht in één van onze twee winkels in Antwerpen (Wilrijk) en in Mechelen.

SLOTENMAKERIJ ROBSAN

Uw slotenmaker in Antwerpen

Jules Moretuslei 378 – 2610 Antwerpen

DE MECHELSE SLOTENKLINIEK

Uw slotenmaker in Mechelen

Blauwhondstraat 15 – B2800 Mechelen

Noodnummer voor 24h interventies

Slotenmaker ROBSAN bv

Maatschappelijke Zetel
Jules Moretuslei 378, 2610 Antwerpen

SLOTENMAKER ROBSAN BV

Winkel Mechelen

MECHELSE SLOTENKLINIEK
Blauwhondstraat 15
B-2800 Mechelen

Winkel Wilrijk
Slotenmakerij ROBSAN
Jules Moretuslei 378

B-2610 WILRIJK (ANTWERPEN)

Web design Hazier.eu

© 2022 SECURITY-Tools BV - DOM sleutelservice - WEBSHOP - Kluizensite.be