SECURITY TOOLS BV

Koningin Astridlaan 54A, 9230 Wetteren

Tel. +32 (0)9 366 66 03 

Email: [email protected]

De kluizenspecialist van Vlaanderen

SECURITY TOOLS BV

Op zoek naar een kluis of brandkast in BAARDEGEM - AALST?

BEZOEK ONZE KLUIZEN EN BRANDKASTEN SHOWROOM

SECURITY  TOOLS BV staat garant voor een optimale service op maat. U kan een kluis komen bekijken en afhalen in Wetteren of ze laten leveren op uw thuisadres.

Uw kluis of brandkast kan worden geleverd tot over de eerste dorpel (gratis), maar kan ook door een professioneel team worden “ingehuisd” en professioneel worden verankerd.

Laat U hiervoor informeren door onze specialisten.


SHOWROOM:
Alle werkdagen ook geopend voor particulieren van 10h00 tot 18h00 en zaterdag van 10h00 tot 16h00.

Security Tools BV

Alle mogelijke sloten

Bijna elke De RAAT kluis of brandkast kan worden geleverd met naar wens een standaard dubbelbaard sleutelslot, een slot met elektronische code, een mechanische combinatieslot of een combinatie van alle voorgaanden.

Hoe groot moet mijn kluis of brandkast zijn?

Als u een kluis of brandkast wil aankopen, dan moet u goed nadenken over de grootte van de kluis. We hebben al die jaren nog nooit een klant gehad die ons heeft meegedeeld dat hij vond dat zijn aangekochte kluis te groot was. Vaak blijkt achteraf dat de kluis groter had mogen zijn. Denk dus goed na over de afmetingen en neem als u twijfelt een maatje “groter”. Uiteraard als u er de plaats voor hebt

Maatwerk mogelijk

95% van alle verkochte kluizen komen uit het standaard gamma. Dit DE RAAT gamma is immers immens groot. Maar u kan ook steeds opteren voor een kluis op maat. Uiteraard zal u rekening moeten houden met de productietijd. DE DE RAAT kluizen kunnen worden voorzien extra legborden, met sleutel afsluitbare binnenvakken, uitrekbare panelen, houders voor dossiermappen, interieurverlichting al dan niet met LED’s, stopcontacten en mechanische of aangedreven ventilatie, enz.

Aan welke normen moet een goede kluis of brandkast voldoen

DE RAAT is als kluizenfabrikant aangesloten bij de Belgische vakvereniging BELGOSAFE. BELGOSAFE is  de nationale vakvereniging van fabrikanten, verdelers en service verleners van geld- en waardebergingssystemen zoals kluizen, brandkasten en aanverwanten.

De kluizen-informatiefiches van BELGOSAFE geven je een duidelijk inzicht in de soorten kluizen en brandkasten en de Europese normen inzake inbraakwerendheid en brandwerendheid.

U kan ze hieronder downloaden om ze te bekijken. Hebt U nog bijkomende vragen, aarzel dan niet om ze te stellen. Koop niet zo maar een kluis. Laat U goed informeren!

Op zoek naar een slotenmaker in Baardegem – Aalst ?  Slotenmaker PONNET opent vakkundig, snel en betaalbaar uw gesloten deur.

Op zoek naar een kluis, brandkast, wapenkluis? Een standaard product of een kluis of kluiskamer volledig op maat?

Op zoek naar een kluis of brandkast voor particulier gebruik in Baardegem?

Op zoek naar een kluis of brandkast voor professioneel gebruik in Baardegem?

Op zoek naar een wapenkluis, wapenkasten of professionele wapenberging in Baardegem?

Om de juiste kluis (= inbraakwerende kast), brandkast ( = brandwerende kast) of gepantserde dossierkast aan te kopen, moeten een aantal keuzes gemaakt worden.

De DE RAAT kluizen en brandkasten worden ingedeeld in 3 categorieën: brandwerend, inbraakwerend en brand- én inbraakwerend.

De “indicatie-waardeberging”. Om aan te geven hoeveel “waarde” u maximaal in een bepaalde kluis veilig kan bergen, werd de “Indicatie waardeberging” gedefinieerd.
Deze term geeft aan hoeveel contant geld of kostbaarheden de verzekering dekt wanneer dit in de kluis is opgeborgen. Hierbij wordt er van uitgegaan dat het cash (contante) geld ligt opgeborgen in een inbraakwerende kluis in een onbewoond, onbewaakt en niet beveiligd pand binnen de bebouwde kom. Afhankelijk van de genomen beveiligingsmaatregelen kunnen verzekeraars afwijken van de dekkingsindicatie. Vraag daarom altijd het advies van uw verzekeringsmakelaar.

Voor particuliere waardeberging is de volgende lijst alvast onze top 3 meest verkochte kluizen en brandkasten:

1.Op nummer één staan al jaren de kluizen serie PT (met sleutel). Deze kluizen staan ook altijd op voorraad in ons magazijn te Wetteren voor onmiddellijke afhaling na betaling. Indien gewenst kan u ook volledig anoniem een kluis aankopen. We hebben daar alle begrip voor.

De meest verkochte afmetingen binnen deze kluizenreeks zijn de PT1, de PT2 en de PT3.

Kluis DE RAAT PT1 met dubbelbaardsleutel
H330xB450xD380mm – 39kg
Inbraakweerstand klasse S2
Indicatie-waardeberging 5.000€ voor cash geld en 9.000€ voor kostbaarheden

Kluis DE RAAT PT3 met dubbelbaardsleutel
H600xB450xD380mm – 61kg
Inbraakweerstand klasse S2
Indicatie-waardeberging 5.000€ voor cash geld en 9.000€ voor kostbaarheden

Kluis DE RAAT PT1 met dubbelbaardsleutel
H330xB450xD380mm – 39kg
Inbraakweerstand klasse S2
Indicatie-waardeberging 5.000€ voor cash geld en 9.000€ voor kostbaarheden

2. Op nummer 2 staan dezelfde DE RAAT kluizen maar met een elektronisch codeslot, de serie De RAAT ET.
U kan het volledige ET-kluizen vinden op onze kluizensite of in de webshop.

3.Op nummer 3 vinden we de TECHNOMAX DP kluizen met een brandwerende attestatie van 30 minuten. Deze kluizen zijn zeer mooi afgewerkt en verkrijgbaar met een dubbelbaardslot, een elektronisch codeslot en een combinatie van sleutelslot en 3-punt mecahnische code. Deze kluizen vinden we persoonlijk een aanrader voor particulier gebruik.

Bekijk zeker ook onderstaande folder particuliere kluizen TOPSAFES.

DE RAAT Catalogus

Uw zekerheid in brand- en inbraakwerende kluizen en brandkasten

Op zoek naar een slotenmaker in Baardegem – AalstSlotenmaker PONNET opent vakkundig, snel en betaalbaar uw gesloten deur.

SECURITY TOOLS BV
Koningin Astridlaan 54A
9230 Wetteren
T +32 (0)9 366 66 03
Email : 
[email protected] – BTW-nr 05460 855 384

Onze kluizen en brandkasten showroom is alle weekdagen geopend van 10h00 tot 18h00. Zaterdag van 10h00 tot 16h00


Links :

Webdesign www.hazier.be

Technische wijzigingen voorbehouden – Technische Änderungen vorbehalten – Technical modifications reserved – Sous réserve de modifications techniques