Cilindersloten - Veiligheidscilinders - Veiligheidssloten - Veiligheidsbeslag  - Sleutelservice voor veiligheidssleutels  met eigendomscertificaat (Certificaatsleutels)

SECURITY-Tools bvba - Lokeren - België

SECURITY TOOLS BVBA

Industriepark E17/3

Mosten 13

B-9160 Lokeren - België / Belgique

Tel +32 (0)9 395 20 35 - BTW BE0560.855.384 -  Email

www.veiligheidscilinders.be

Slotenmaker Oudenaarde

Slotenmaker OUDENAARDE - Oost-Vlaanderen

Slotenmaker PONNET | Aalst

Indien U op zoek bent naar een slotenmaker in Oudenaarde voor een noodinterventie, dan bevelen we U graag volgende slotenmaker aan:

 

Deze slotenmaker voert volgende werken uit:

 

 • Het openen van sloten en cilinders in Oudenaarde en zijn randgemeentes Zwalm, Horebeke, Gavere, Lede, Wortegem-Petegem.
  .
 • 24H noodservice
 • De herstelling en plaatsing van sloten en meerpuntsloten
 • Het plaatsen van raambeveiliging in Oudenaarde
 • Algemeen technopreventief mechanisch beveiligingsadvies rond veiligheidscilinders, veiligheidsbeslag, sloten en bijzetsloten en raambeveiliging

NOODDIENST OPENEN DEUREN
OUDENAARDE

Slotenmakerij - 0468 11 33 99

Slotenmaker Oudenaarde -

Slotenmaker Bevere - Slotenmaker Edelare - Slotenmaker Eine - Slotenmaker Ename - Slotenmaker Heurne - Slotenmaker Leupegem - Slotenmaker Mater - Slotenmaker Melden - Slotenmaker Mullem - Slotenmaker Nederename - Slotenmaker Volkegem - Slotenmaker Welden - Slotenmaker Anzegem

Hebt u uw sleutels verloren of zijn ze gestolen?
Slotenmaker Kristof PONNET opent professioneel en zonder schade in Oudenaarde en de omliggende gemeenten uw deur.


Neem bij spoed direct contact met ons op via het spoednummer 0468/11.33.99.

Onze experten helpen u graag verder en zijn gemiddeld binnen de 30 minuten ter plaatse. De slotenmaker van wacht zal U altijd exact en waarheidsgetrouw informeren naar de actuele interventietijd.

We weten dat wachten vervelend is, zeker als u uw huis niet binnen kan, daarom doen we er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen.

Slotenmaker Oudenaarde - Website

U kan voor slotenmaker Oudenaarde - Kristof PONNET ook altijd terecht op zijn website  voor Oudenaarde en aanpalende gemeenten:
Slotenmaker Oudenaarde - Website

Slotenmaker OUDENAARDE - Kristof PONNET hanteert eerlijke en transparante prijzen!

Wij bespreken altijd vooraf de totale kostprijs met de klant zodat u niet voor verrassingen komt te staan! Als U een slotenmaker nodig hebt, dan hebt u waarschijnlijk al stress genoeg en dan kan u zeker niemand gebruiken die nog eens profiteert van de situatie waar u in zit.

We hanteren een EERLIJKE PRIJZENGARANTIE.

Als lokaal bedrijf is mond-aan-mond reclame voor ons heel belangrijk. Net zoals klantentevredenheid.

Slotenmaker Kristof PONNET werkt ook voor gerechtsdeurwaarders, openbare besturen, verenigingen van mede-eigenaars (syndicus), de federale en lokale politiediensten en hulpdiensten voor de snelle opening van gesloten deuren.

Professioneel anti-inbraakadvies in Oudenaarde

Bent u of uw buren het slachtoffer geworden van een inbraak en uw veiligheidsgevoel is aangetast? Een slotenmaker ziet dagelijks inbraken en kan dus gericht advies geven om uw appartement, woning of bedrijfspand meer inbraakveilig te malen.

Slotenmaker PONNET plaatst betere sloten, slotcilinders en extra raambeveiliging, uiteraard gecertificeerd. We komen graag ter plaatse om u uiteraard gratis advies te geven.

Naast de beveiliging van deuren, bekijken we ook aandachtig de ramen, omdat we toch in de praktijk zien dan nog heel wat inbraken gebeuren langs ramen of kleine venstertjes, vaak via de gekende "gaatjesboorderstechniek".

We werken enkel met kwaliteitsmaterialen, bij voorkeur van onze grootleverancier SECURITY-Tools bvba te Lokeren.
Als U beveiligt, dan moet het ook goed en efficiënt gebeuren.

NOODNUMMER SNELLE INTERVENTIES
SLOTENMAKER KRISTOF PONNET -
OUDENAARDE
0468/11.33.99

Slot kapot? Buitengesloten? Inbraak?
Doe beroep op een eerlijke en vakkundige slotenmaker in OUDENAARDE

Kijk uit voor malafide slotenmakers, ook in OUDENAARDE !

 

Recentelijk wordt er op TV en op de sociale media heel wat aandacht besteed aan malafide slotenmakers die niet alleen slecht werk leveren,maar bovendien hun klanten torenhoge rekeningen voorleggen.

Enkele voorbeelden:

 

 • VTM Nieuws 5 april 2017

  "Consumentenorganisatie Test Aankoop waarschuwt voor een nieuwe vorm van oplichting: malafide slotenmakers komen uw slot repareren, maar vragen zes tot tien keer de prijs. En de kans dat je bij zo iemand uitkomt, is ook behoorlijk groot. Want als je googelt, staan ze vaak bovenaan de zoekresultaten, omdat ze veel geld pompen in advertenties." 

  Link :  https://nieuws.vtm.be/vtm-nieuws/binnenland/pas-op-voor-malafide-slotenmakers

 • TV Oost - Nieuws 3 juni 2018
  "Almaar meer mensen opgelicht door malafide slotenmakers
 • Het Laatste Nieuws (HLN) - 05 april 2017
  "Pas op voor malafide slotenmakers

 

 

Bent u helaas toch opgelicht door een malafide slotenmaker, dan kan U uw verhaal steeds kwijt en andere mensen verwittigen via de Facebook pagina MELDPUNT MALAFIDE SLOTENMAKERS BELGIE, een initiatief van onze collega's Blok Security (Herentals) en Slot Kapot (Mol)

Slotenmaker PONNET vervangt snel uw sloten in Oudenaarde indien nodig.

 

Als vakkundig slotenmakerij zijn we het aangewezen bedrijf om snel nieuwe sloten te plaatsen als u dat als klant zou willen.
De reden hiervoor is vaak uiteenlopend.

Vaak zien we dat mensen na verlies van een sleutel gewoon geen risico willen nemen. Bij diefstal van uw sleutel is het bijna een noodzakelijk kwaad om uw slotcilinders onmiddellijk te vervangen. (zie ook uw verzekeringspolis)

Onze service-wagens zijn uitgerust met honderden slotcilinders in verschillende prijscategorieën en beveiligingniveau's. Bovendien werken we met het DOM MODular slotcilindersysteem zodat we steeds ter plaatse de maatvoering van de cilinder kunnen aanpassen aan de dikte van uw deur.
 
Bij inbraak moeten de slotcilinders vaak worden vervangen omdat ze gewoon beschadigd zijn en niet meer naar behoren werken.

Het kan ook zijn dat u de toegang aan uw appartement of woning wil ontzeggen aan een bepaald persoon. Bijvoorbeeld in geval van een echtscheiding of een relatiebreuk. Dat kan altijd en iedereen overkomen; Daarom zijn we gemiddeld ook binnen de 30 minuten ter plaatse aanwezig als u dat zou wensen.

NOODNUMMER SNELLE INTERVENTIES
SLOTENMAKER KRISTOF PONNET -
OUDENAARDE
0468/11.33.99

SECURITY TOOLS BVBA is verdeler van cilindersloten van de het Duitse merken DOM en raambeveiliging van ABUS.
U kan naast de aankoop van veiligheidscilinders ook op ons beroep doen voor de nalevering van certificaatsleutels -sleutels met een eigendomscertificaat.

www.veiligheidscilinders.be

Slotenmaker Oudenaarde Slotenmaker PONNET | Aalst Slotenmaker Oudenaarde - Website

Contact

SECURITY TOOLS BVBA
Industriepark E17/3
Mosten 13
B-9160 Lokeren - België / Belgique
Tel +32 (0)9 395 20 35
BTW BE 0560.855.384
Email

SECURITY Tools - Lokeren

SECURITY TOOLS bvba
Industriepark E17/3 - Mosten 13
B-9160 Lokeren - België
Tel 32 (0)9 395 20 35
Fax 32 (0)9 395 20 21