Cilindersloten - Veiligheidscilinders - Veiligheidssloten - Veiligheidsbeslag  - Sleutelservice voor veiligheidssleutels  met eigendomscertificaat (Certificaatsleutels)

SECURITY-Tools bvba - Lokeren - België

SECURITY TOOLS BVBA

Industriepark E17/3

Mosten 13

B-9160 Lokeren - België / Belgique

Tel +32 (0)9 395 20 35 - Fax +32 (0)9 395 20 21 -  Email

www.veiligheidscilinders.be

Voor meer informatie over kluizen, brandkasten, wapenkluizen, afstortkluizen, enz. kan u terecht op onze website www.kluizensite.be .

Ook particulieren kunnen terecht in onze showroom te Lokeren. U kan er de kluizen voor particulier gebruik bekijken, betasten, vergelijken en indien gewenst ineens meenemen.

U kan deze kluizen ook aankopen in onze kluizen-online-webshop.

DOM RS8

Rookmelders verplicht vanaf 01/01/2020

DOM Sleutels

DOM Servicepen

DOM Chipolo

Elektronische
cilinders

DOM Protector

Aanverwante
producten

Al wie in Vlaanderen een woning bouwde, renoveerde of verhuurde, moest reeds vanaf 1 januari 2013 rekening houden met een aantal verplichtingen over het plaatsen van rookmelders. Vanaf 1 januari 2020 echter gelden deze verplichtingen voor alle Vlaamse woningen.

Een rookmelder kan uw leven redden in geval van een woningbrand, want we ruiken helemaal iets als we slapen.

Raambeveiliging

Welk type rookmelder kan je nu het beste plaatsen?

 

Installeer alleen kwalitatieve optische rookmelders (ionische rookmelders mogen al heel wat jaren niet meer verkocht worden omdat ze een radio-actieve bron bevatten)

  • De rookmelder moet CE gemarkeerd zijn en moet voldoen aan de Europese norm NBN EN 14604
  • We adviseren een type met vaste batterij en bij voorkeur een batterij die 10 jaar mee gaat. 10 jaar is ook de levensduur van de sensor zelf. Na 10 jaar is het aangeraden de rookmelder sowieso te vervangen. Een goede rookmelder is bijvoorbeeld de rookmelder ABUS RWM150
  • De rookmelder geeft een duidelijk auditief signaal bij rookontwikkeling bij brand
  • De rookmelder moet beschikken over een testknop

 

We adviseren de rookmelders va de Duitse fabrikant van veiligheidsmateriaal ABUS. U kan ze rechtstreeks kopen op onze rookmelder- website.

 

Voor keukens en garages bestaat een speciaal type, een combinatie van een klassieke rookmelder met een thermo-element dat de werkelijke temperatuur stijging evalueert. Zo voorkomt u in een keuken of garage valse meldingen.

U vindt op Techno-Preventie.be ook een artikel over de plaatsing van en rookmelder in garages i.v.m. vragen die gebruikers van hybride en elektrische wagens recentelijk vaak stellen omdat er in de media de laatste tijd berichten verschijnen over het uitbranden van degelijke wagens. Aanbevolen type rookmelder voor garages is de rookmelder ABUS RWM250.

Waar rookmelders plaatsen?

Kluizen voor zakelijk gebruik

Sleutelkluizen

Afstortkluizen

Zakenkluizen

De wet verplicht u om op elke bouwlaag (verdieping) die bewoond s een rookmelder te plaatsen. Ons advies is toch om rookmelders te plaatsen in elke ruimte waar u doorheen moet op weg vanuit uw slaapkamer naar buiten, de vluchtweg eigenlijk. Dan bent u er vrij zeker van dat deze vluchtweg nog voldoende vrij is omdat de melding door een rookmelder vrij snel komt.

Ruimtes met een verhoogd risico zouden we ook voorzien van een extra rookmelder. Hebt u een bergruimte of een werkplaats met veel elektrische apparaten, plaats er dan daar ook één.  Hebt u een technische ruimte op uw zolder, dan is het een goe idee op daar ook één te plaatsen, ook al is de zolder niet bewoond. In studentenkamers, B&B's moet er in elke kamer één hangen. Verhuurt u een stuk van uw woning via AirbnB, neem dan geen risico en plaats er één in elke verhuurde kamer.

Het plaatsen van een rookmelder in de keuken of garage is geen evidentie, maar daarvoor hebben we een speciaal type, de ABUS WM250.

Brandkasten

 

Kluizensite.be , de kluizenreferentie in Vlaanderen.

Kluizensite.be van het Belgische bedrijf SECURITY Tools te Lokeren is de Belgische kluizen en brandkasten specialist voor de aankoop van uw DE RAAT kluis of brandkast.
We bieden niet alleen scherpe prijzen, maar ook deskundig veiligheidsadvies op maat.
Onze ervaren kluizen-specialisten maken graag tijd voor U vrij om u te begeleiden in uw keuze. U bent ook als particulier welkom in onze toonzaal te Lokeren.

Voor meer informatie over de op deze website gehanteerde normen en indicatie waardeberging van kluizen en brandkasten, verwijzen we u graag naar de informatie-fiches van de Belgische vakvereniging BELGOSAFE.

Showroom te Lokeren (B), ook voor particuliere klanten.

Breng een bezoek aan onze showroom te Lokeren. Onze kluizenexperten tonen u graag de verschillende modellen en varianten. De meest courante kluizen voor particulieren staan steeds op voorraad en kunnen desgewenst ineens worden meegenomen.

We hebben er alle begrip voor als u uw kluis of wapenkast anoniem wil aankopen. Discretie is in het vakgebied veiligheid een evidentie. U kan ook opteren voor een discrete levering opteren. De kluis wordt dan verpakt in een neutrale verpakking.


U kan zowel cash betalen als met Bancontact, VISA, Payconiq, enz.

Openingsuren showroom : alle werkdagen van 9h00 tot 16h00 - Buiten de kantooruren en op zaterdag op afspraak

SECURITY-Tools bvba
Industriepark E17/3 (5405A)
Mosten 13
B-9160 Lokeren - BTW BE 0560.855.384
Telefoon 09 395 20 35
Email :
info@security-tools.be

Copyright 2018 Security-Tools bvba  -  Webdesign Net-Engineering

www.veiligheidscilinders.be