Cilindersloten - Veiligheidscilinders - Veiligheidssloten - Veiligheidsbeslag  - Sleutelservice voor veiligheidssleutels  met eigendomscertificaat (Certificaatsleutels)

SECURITY-Tools bvba - Lokeren - België

SECURITY TOOLS BVBA

Industriepark E17/3

Mosten 13

B-9160 Lokeren - België / Belgique

Tel +32 (0)9 395 20 35 - BTW BE0560.855.384 -  Email

www.veiligheidscilinders.be

DOM
veiligheidscilinders

DOM DIAMANT

DOM TwinStar

Kluis DE RAAT PT met sleutel

DOM ix SATURN

DOM ix Twido

DE RAAT kluis PT1 met sleutel

DOM ix 6SR

H330 x B450 x D380 mm

DOM SIGMA

AANRADER

De DE RAAT PT1 kluis was in het verleden reeds testwinnaar in de kluizentest van de Nederlandse consumentenbond. Deze kluis is zonder enige twijfel onze meest verkochte kluis in België en terecht als U op zoek gaat naar een degelijke instapkluis

 

Deze DE RAAT serie kluizen PT (met sleutelslot) en serie kluizen ET (met elektronisch codeslot) zijn Europees gecertificeerd inbraakwerend klasse S2 volgens de Europese norm EN 14450 voor kluizen.

Omdat deze PT1 kluis S2 gecertificeerd is heeft ze een indicatie waardeberging van € 5.000  voor cash geld en € 9.000 voor kostbaarheden zoals horloges, juwelen, verzamelingen, enz.

 

Deze dubbelwandige DE RAAT privékluizen hebben een brandwerende isolatievulling en daardoor wordt een eerste bescherming tegen brand geboden volgens DIN 4102. Maar deze kluizen zijn beperk brandwerend. Als voor U als consument de kluis geattesteerd brandwerend moet zijn, opteer dan voor een brandwerend geteste kluis zoals de TECHNOMAX DP of een DE RAAT DRS Combi-Fire. Deze kluizen hebben een respectievelijk geattesteerde brandweerstand van 30 of 60 minuten.

Meer informatie over de brandwerende isolatie volgens DIN 4102, kan je hier vinden.

Eigenschappen kluis DE RAAT PT1

 

 • Eenvoudige maar doeltreffende robuuste kluis met een hoge prijs/kwaliteit-verhouding
 • Buitenafmetingen va de kluis PT1: H330 x B450 x D380 mm
 • VdS gekeurd (EN 1300) kluisslot
 • Voor de kluis ET-variant met elektronisch codeslot moet u bij de opgegeven diepte nog 30 mm bijtellen voor het elektronisch slot.
 • Kluisvolume DE RAAT PT1 : 27L
 • Kluisgewicht DE RAAT PT1 : 39kg
 • Robuuste schoten, 3 zijdig
 • Voor een instapkluis is dit meer dan behoorlijk!
 • Kleur : RAL 7035

Opgelet :
denk altijd goed na over de grote van een kluis die u wil kopen. Zonder dat dit enigszins als een verkooppraatje wil klinken, is de meest gehoorde opmerking van klanten enkele maanden na hun aankoop, altijd dat men toch beter een maatje groter had aangekocht. We geven het enkel mee als informatie.

EUROPEES GECERTIFICEERD

 

 • De kluizen serie DE RAAT PT en ET zijn Europees gecertificeerd klasse S2 volgens EN 14450 tegen inbraak en zijn brandvertragend door een brandwerende isolatie in de kluiswand volgende de Duitse norm DIN 4102
 • De kluizenserie PT is voorzien van een dubbelbaard sleutelslot
 • De kluizenserie ET is voorzien van een elektronisch codeslot LaGuard.
  Handleiding elektronisch slot

 • Model PT1 en ET1 wordt standaard geleverd met 1 legbord
 • Voor de verankering van de kluis zijn er 2 verankeringsgaten voorzien in de kluisbodem en 2 verankeringsgaten in de kluisachterwand.
 • Er worden standaard universele schroeven pluggen meegeleverd, maar we kunnen ons voorstellen dat een hobbyklusser wel wat beter bevestigingsmateriaal wil gebruiken, aangepast aan de montage-omgeving. U kan daarvoor altijd wel wat tips vragen aan onze kluizenexperten.

Bijna al onze klanten installeren dit soort kluizen zelf. Ziet u dat niet zitten, dan kan u altijd beroep doen op onze inhuizingdienst. Neem daarvoor contact op met de klantendienst op info@security-tools.be .

 

Standaard draairichting van de kluisdeur

Standaard wordt deze kluis altijd geleverd met een Belgisch linkse (Duits DIN Rechtse) draairichting. Al onze stock-kluizen hebben deze draairichting. Wenst u toch door omstandigheden een andere draairichting, dan kan dat steeds mits meerprijs op bestelling. Uiteraard zit hier wel een langere leveringstermijn op. Informeer bij onze klantendienst op +32 (0)9 395 20 35 of
info@security-tools.be .

 

Het volledige gamma DE RAAT privékluizen PT en ET:

 

TIPS:

 

Deze DE RAAT serie PT en ET kluizen zijn zeer goede instapkluizen voor privégebruik met een hoge prijs/kwaliteitsverhouding.

Als U als particulier nog een stapje hoger wil gaan, vooral voor de brandveiligheid dan adviseren we om volgende 2 type kluizen ook eens aandachtig te bekijken:

 

 • TECHNOMAX DP kluizen met geattesteerde brandweerstand 30 minuten. Verkrijgbaar met 3 types sloten, ook met interessante combinatie sleutel + 3-punt elektronische code.
 • DE RAAT DRS Combi-Fire kluizen met een geattesteerde brandweerstand van 60 minuten.


Hieronder kan U de laatste folder DE RAAT Topkluizen downloaden met de meest gekochte kluizen voor particuliere en KMO-gebruik.

 

De Raat Security Products is Europa's grootste distributeur op het gebied van brand- en inbraakwerende producten en gerelateerde veiligheidsproducten. Met kwalitatief hoogwaardige producten tracht De Raat een bijdrage te leveren aan een veiligere samenleving.

 

Op tal van fronten onderscheidt De Raat zich van andere spelers op de lokale en internationale markt voor veiligheidsproducten.

Bekijk ook volgende flyers indien de brandweerstand van een kluis voor u persoonlijk belangrijk is:

SECURITY TOOLS BVBA is verdeler van cilindersloten van de het Duitse merken DOM en raambeveiliging van ABUS.
U kan naast de aankoop van veiligheidscilinders ook op ons beroep doen voor de nalevering van certificaatsleutels -sleutels met een eigendomscertificaat.

www.veiligheidscilinders.be

PDF-bestand
DE RAAT kluis PT1 met sleutel
PDF-bestand
PDF-bestand
PDF-bestand
PDF-bestand

Contact

SECURITY TOOLS BVBA
Industriepark E17/3
Mosten 13
B-9160 Lokeren - België / Belgique
Tel +32 (0)9 395 20 35
BTW BE 0560.855.384
Email

SECURITY Tools - Lokeren

SECURITY TOOLS bvba
Industriepark E17/3 - Mosten 13
B-9160 Lokeren - België
Tel 32 (0)9 395 20 35
Fax 32 (0)9 395 20 21