Cilindersloten – Veiligheidscilinders – Veiligheidssloten – Veiligheidsbeslag – Sleutelservice voor veiligheidssleutels met eigendomscertificaat (Certificaatsleutels)
SECURITY TOOLS BV
Koningin Astridlaan 54A
9230 Wetteren – België
Tel +32 (0)9 366 66 03
Mail: [email protected]
www.veiligheidscilinders.be

DOM veiligheidscilinders

DOM DIAMANT
DOM ix SATURN
DOM TwinStar
DOM ix Twido
DOM ix 6SR
DOM ix DAS
DOM RS8
DOM Sigma
DOM Plura
DOM Sleutelservice
DOM Servicepen

Digitale cilinders

DOM ENiQ® Pro
Dom ELS Pro
Tapkey Pro

Aanverwante producten

Raambeveiliging
KEY Security Box
Noodsleutelkastje
Brandweerkluis
Smeermiddelen
Kluizen
Mech. codelsloten
Rookmelders

Allerlei info

DOM 2-in-1 systeem
DOM MODulair systeem
Noodfunctie

DOM ix DAS veiligheidscilinder | SKG**

Het systeem ixDAS is de eerste stap in de wereld van de beveiligde keersleutel. Het is een veiligheidsconcept dat bestaat uit meerdere niveaus en door combinatie van talrijke technische details, een hogere zekerheid biedt. De speciale hoge diepe uitfrezing in het horizontale basisprofiel zorgt voor een hoge kopieerbeveiliging en een extra veiligheid bij de profielcontrole.

We adviseren onze klanten steeds bij de aankoop van deze DOM IX DAS cilinder de speciale uitvoering MOD (=modulair) te nemen. Voor een geringe meerprijs is de IX DAS MOD niet alleen later aanpasbaar in lengte, bijvoorbeeld als U een nieuwe deur laat plaatsen met een dikker deurblad, maar met deze extra brug wordt de afbreekbeveiliging sterk verhoogd. De cilinder voldoet dan aan SKG**. Hieronder ziet U een foto van deze speciale afbreekbeveiliging. Een absolute aanrader!!!

Uw DOM ix DAS veiligheidscilinders worden geleverd met een eigendomscertificaat (veiligheidskaart). Met dit certificaat kan U bij SECURITY TOOLS BV een originele sleutel nabestellen.

Uw DOM ix DAS veiligheidscilinders kunnen optioneel worden geleverd met een nood-en-gevarenfunctie.
Deze functie maakt het mogelijk de cilinder aan de buitenzijde te bedienen terwijl aan de binnenzijde een sleutel in het slot zit. Hierdoor kan voorkomen worden dat men zich buitensluit met een sleutel op het slot. Zeker voor alleenstaanden, serviceflats en hotelkamers is dit een aan te raden optie.

Gezien de geringe meerprijs adviseren we onze klanten om steeds deze gevarenfunctie te nemen. Het kan u later veel miserie en kosten besparen als u per ongeluk uw deur toe trekt met nog een sleutel aan de binnenzijde op het slot.

Een DOM ix DAS veiligheidsslot geeft bescherming tegen het ‘lockpicken’ (=mechanisch hacken) van uw cilinder.  Een inbreker gebruikt voor ‘lockpicking’ speciale gereedschappen lockpicks). Deze lockpicks zijn vrij gemakkelijk verkrijgbaar via het internet.

Een DOM ix DAS veiligheidsslot beschermt tegen de zogenoemde “klopsleutel”-techniek. Zo voorkomt U een inbraak zonder inbraaksporen.

Een DOM ix DAS veiligheidsslot beschermt tegen uitboren en kerntrekken.

Alle DOM systemen zijn in het MODulaire systeem leverbaar. Met dit systeem kan U elke cilinderlengte achteraf laten aanpassen aan bijvoorbeeld een nieuwe deur. Met verschillende aanbouwmodules kan de lengte van de cilinder op eenvoudige en flexibele wijze ook ter plaatse door onze techniekers aan praktisch alle deurformaten worden aangepast. Dankzij het golvende chroom-nikkel-staalverbindingselement bereikt het systeem de hoogste waarden op gebied van trek- en breekbeveiliging. Er is een onbeperkte lengteaanpassing in stappen van 5 mm.

Doorsnede DOM DAS veiligheidscilinders
 1. Uitlicht- en oploopvlakken
  Optimale sleutelgeleiding
 2. Complexe codering in de sleutel
  Bemoeilijkt het namaken van een sleutel
 3. Sleutel van nieuwzilver
  Corrosievrij en slijtagearm
 4. Meenemer of sluitneus
 5. 5 kernstiften van messing/gehard staal
 6. Verhoogde boorbeveiliging
 7. Veren
 8. Horizontale en verticale controlestiften
DAS heeft goede kaarten voor meer veiligheid.

Bij het systeem ix DAS hoort een sleutelcertificaat voor individuele sluitingen of voor sluitsystemen. Dat is uw speciale veiligheidsextraatje!
Alleen met deze certificaten kunnen bij het DOM servicecenter sleutels worden nabesteld. Met ix DAS heeft u dus qua veiligheid goede kaarten in handen.

TIP voor alle DOM veiligheidscilinders

DOM ontwierp voor de jaarlijkse smeerbeurt van uw veiligheidscilinders een bijzonder efficiënte servicepen. Deze olie smeert niet alleen de cilinder, maar verdringt ook roest, vuil, water en vocht. Deze DOM servicepen zorgt voor een ideale bescherming tegen corrosie en zorgt voor een langdurige smering door MicPol® technologie.

U kan bij SECURITY TOOLS BV originele DOM veiligheidssleutels of DOM certificaatsleutels nabestellen.  Voor de nabestelling van sleutels van gecertificeerde veiligheidscilinder met eigendomscertificaat, moet u ons wel een kopietje van dit certificaat overmaken.

Dit kan per mail op [email protected] .

Uit veiligheidsoverwegingen worden nabestellingen van sleutels van veiligheidscilinders steeds aangetekend met BPost verzonden.
U kan de sleutels ook afhalen in onze burelen te Wetteren.

SECURITY TOOLS BV
Koningin Astridlaan 54A,
9230 Wetteren
+32 (0)9 366 66 03

[email protected]
Security Tools BV

DOM veiligheidscilinders

DOM DIAMANT
DOM ix SATURN
DOM TwinStar
DOM ix Twido
DOM ix 6SR
DOM ix DAS
DOM RS8
DOM Sigma
DOM Plura
DOM Sleutelservice
DOM Servicepen

Digitale cilinders

DOM ENiQ® Pro
Dom ELS Pro
Tapkey Pro

Aanverwante producten

Raambeveiliging
KEY Security Box
Noodsleutelkastje
Brandweerkluis
Smeermiddelen
Kluizen
Mech. codelsloten
Rookmelders

Allerlei info

DOM 2-in-1 systeem
DOM MODulair systeem
Noodfunctie