Cilindersloten – Veiligheidscilinders – Veiligheidssloten – Veiligheidsbeslag – Sleutelservice voor veiligheidssleutels met eigendomscertificaat (Certificaatsleutels)
SECURITY TOOLS BV
Koningin Astridlaan 54A
9230 Wetteren – België
Tel +32 (0)9 366 66 03
Mail: [email protected]
www.veiligheidscilinders.be

DOM veiligheidscilinders

DOM DIAMANT
DOM ix SATURN
DOM TwinStar
DOM ix Twido
DOM ix 6SR
DOM ix DAS
DOM RS8
DOM Sigma
DOM Plura
DOM Sleutelservice
DOM Servicepen

Digitale cilinders

DOM ENiQ® Pro
Dom ELS Pro
Tapkey Pro

Aanverwante producten

Raambeveiliging
KEY Security Box
Noodsleutelkastje
Brandweerkluis
Smeermiddelen
Kluizen
Mech. codelsloten
Rookmelders

Allerlei info

DOM 2-in-1 systeem
DOM MODulair systeem
Noodfunctie

DOM ix 6SR veiligheidscilinder | SKG**

Veiligheid is een gevoel, maar met een veiligheidsslot DOM ix6SR is kopieerbeveiliging een feit.

Voordelen van de DOM ix6SR cilinder :

 • De DOM ix6SR biedt de grootst mogelijke technische kopieerbeveiliging voor sleutels: Het beweegbare deel in de ix6SR sleutel verhindert het maken van sleutel-kopieën.
 • De DOM ix6SR heeft een hoge bescherming tegen manipulatie: De 23-voudige autorisatiecontrole per sleutel maken het onbevoegd openen van de cilinder nagenoeg onmogelijk.
 • In de winkel of op et internet zijn geen blanco sleutels van deze ix6SR verkrijgbaar, zodat er geen sleutel-kopieën kunnen worden gemaakt door onbevoegde personen.

Bij het DOM systeem ix 6 SR staat een kleine kogel centraal, die zwevend gelagerd is in de sleutel. Deze gepatenteerde techniek maakt het vrijwel onmogelijk om de sleutel te kopiëren.

Veiligheidseigenschappen
Het systeem ix 6 SR beschermt niet alleen tegen ongeautoriseerd kopiëren, maar ook tegen mechanisch geweld: De vergrendeling, de controlepennen en de kogel zijn gemaakt van hooggelegeerd edelstaal; standaard met geïntegreerde boor-, aanboor- en openboorbeveiliging. De cilinder is verkrijgbaar in massieve en in modulaire constructie.

Veiligheidscertificaat
Bij het systeem ix 6 SR ontvangt u een ID-kaart voor individuele sluitingen. Nasleutels kunt u door uw veiligheidscertificaat te tonen bij een DOM service center bestellen.
Technische specificaties

 • 45° zwevend gelagerde kogel voor maximale kopieerbeveiliging.
 • Complexe codering in de sleutel bemoeilijkt het maken van nasleutels
 • Corrosievrije en slijtvaste nieuwzilveren sleutel
 • 5 pallen van speciaal messing/gehard staal bieden bescherming tegen manipulatie tegen moderne openmethoden en klopsleutels
 • Verhoogde boorbeveiliging dankzij elementen van hard metaal of gehard staal
 • Via kogels gestuurde eerste vergrendeling
 • Verticale profielstiften als controlepunten bij de bevoegdheidscontrole van een sleutel
 • Zijdelingse profielstiften

Uw DOM ix 6SR veiligheidscilinders worden geleverd met een eigendomscertificaat (veiligheidskaart). Met dit certificaat kan U bij SECURITY TOOLS BV een originele sleutel nabestellen.

Uw DOM ix 6SR veiligheidscilinders kan optioneel worden geleverd met een nood-en-gevarenfunctie.
Deze functie maakt het mogelijk de cilinder aan de buitenzijde te bedienen terwijl aan de binnenzijde een sleutel in het slot zit. Hierdoor kan voorkomen worden dat men zich buitensluit met een sleutel op het slot. Zeker voor alleenstaanden, serviceflats en hotelkamers is dit een aan te raden optie.

Gezien de geringe meerprijs adviseren we onze klanten om steeds deze gevarenfunctie te nemen. Het kan u later veel miserie en kosten besparen als u per ongeluk uw deur toe trekt met nog een sleutel aan de binnenzijde op het slot.

Een DOM ix 6SR veiligheidsslot geeft bescherming tegen het ‘lockpicken’ (=mechanisch hacken) van uw cilinder.  Een inbreker gebruikt voor ‘lockpicking’ speciale gereedschappen lockpicks). Deze lockpicks zijn vrij gemakkelijk verkrijgbaar via het internet.

Een DOM ix 6SR veiligheidsslot beschermt tegen de zogenoemde “klopsleutel”-techniek. Zo voorkomt U een inbraak zonder inbraaksporen.

Een DOM ix 6SR veiligheidsslot beschermt maximaal tegen uitboren en kerntrekken.

Alle DOM systemen zijn in het MODulaire systeem leverbaar. Met dit systeem kan U elke cilinderlengte achteraf laten aanpassen aan bijvoorbeeld een nieuwe deur. Met verschillende aanbouwmodules kan de lengte van de cilinder op eenvoudige en flexibele wijze ook ter plaatse door onze techniekers aan praktisch alle deurformaten worden aangepast. Dankzij het golvende chroom-nikkel-staalverbindingselement bereikt het systeem de hoogste waarden op gebied van trek- en breekbeveiliging. Er is een onbeperkte lengteaanpassing in stappen van 5 mm.

TIP voor alle DOM veiligheidscilinders

DOM ontwierp voor de jaarlijkse smeerbeurt van uw veiligheidscilinders een bijzonder efficiënte servicepen. Deze olie smeert niet alleen de cilinder, maar verdringt ook roest, vuil, water en vocht. Deze DOM servicepen zorgt voor een ideale bescherming tegen corrosie en zorgt voor een langdurige smering door MicPol® technologie.

U kan bij SECURITY TOOLS BV originele DOM veiligheidssleutels of DOM certificaatsleutels nabestellen.  Voor de nabestelling van sleutels van gecertificeerde veiligheidscilinder met eigendomscertificaat, moet u ons wel een kopietje van dit certificaat overmaken.

Dit kan per mail op [email protected] .

Uit veiligheidsoverwegingen worden nabestellingen van sleutels van veiligheidscilinders steeds aangetekend met BPost verzonden.
U kan de sleutels ook afhalen in onze burelen te Wetteren.

SECURITY TOOLS BV
Koningin Astridlaan 54A,
9230 Wetteren
+32 (0)9 366 66 03

[email protected]
Security Tools BV

DOM veiligheidscilinders

DOM DIAMANT
DOM ix SATURN
DOM TwinStar
DOM ix Twido
DOM ix 6SR
DOM ix DAS
DOM RS8
DOM Sigma
DOM Plura
DOM Sleutelservice
DOM Servicepen

Digitale cilinders

DOM ENiQ® Pro
Dom ELS Pro
Tapkey Pro

Aanverwante producten

Raambeveiliging
KEY Security Box
Noodsleutelkastje
Brandweerkluis
Smeermiddelen
Kluizen
Mech. codelsloten
Rookmelders

Allerlei info

DOM 2-in-1 systeem
DOM MODulair systeem
Noodfunctie